13 dubna, 2014

Sobotní šití aneb den bez chlapů

Minulou sobotu jsem měla čistě pro sebe. Malý chlap byl u babičky a velký na fotbale. Chuť a nadšení z páteční výstavy (PPM) mě přikovalo na celý den do pracovny. Došila jsem dětskou deku, u které jsem měla zadání, aby byla ve stylu provence. Tak snad se bude líbit a udělá radost.



Potom jsem se pustila do menšího projektu, a to do jehelníčků dle Mariny. Jeden jsem šila sousedce k narozeninám a druhý sama sobě. 




Potom jsem si ušila sukni z rifloviny, kterou jsem si koupila právě na Prague Patchwork Meeting u Zuzky. Ta mě mimiohodem potěšila, protože mě poznala podle červené džínové sukně, kterou jsem si vzala na sebe :-) Tak jí touto cestou zdravím :-) Na sukni jsem udělala zase pružný pas, tentokrát už ale moc nepruží, břicho mi sukni drží samo a až bříško bude pryč, jen si pas upravím a budu ji moc nosit dál. 

Teď ještě donutit někoho, kdo mě v ní vyfotí :-) Tak alespoň samofoto s krásným pozadím :-)

A na závěr večera jsem ještě ušila dárek pro Máru. Nového kamaráda. Na něj jsem také střihla z nových látek, a to z krámku U Melluzínky. U ní jsem teda nechala peněz víc, mám připraveno na druhý dětský pokojíček, ale to nejdřív musím došít vše, co je teď v plánu. 



1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

ten panáček je úžasný, je na něj někde střih nebo jste si ho vymyslela? Díky a pěkný den Katka (katmou@seznam.cz)